ЗАБРАВИЛИ СТЕ ДЕТАЙЛИТЕ НА ПРОФИЛА СИ?

РЕГИСТРАЦИЯ

вторник, 07 май 2019 / Публикувано в Игри

Epic дава безплатен планер на всички играчи на Fortnite като извинение, че не успяха да видят събитието Unvaulting.

Fortnite набира все по голяма популярност, защото Epic създават събития наляво и надясно, като същевременно непрекъснато пуска ново съдържание. Гейминг общността ги обича, а най-новото е събитие Unvaulting. Това позволи на играчите да избират кой елемент се връща към играта от трезора. Drumgun беше победител!

Но поради проблеми някои играчи не можеха да видят това събитие. EpicGames разбира се искат да поправят тази грешка, и така те дават на всеки един Arcana Glider. Изглежда страхотно, то струва 1200 V-Bucks и всеки ще го получи, няма значение дали са присъствали на Unvaulting или не.

Ние сме много щастливи, че Epic третира по еднакъв начин всичките си фенове на Fortnite. Всеки, който всъщност е купил този планер, когато е излязъл или след това ще си върне V-Bucks. Това е отличен ход, така че сега никой не се чувства прецакан и всеки получава безплатни неща! Ако сме научили нещо от тази компания, то е, че те са абсолютно лоялни към базата за играчи и ще направят всичко, за да ги направят щастливи. Това е нещо, което трябва да вдъхнови и други разработчици.

И така, бяхте ли един от хората, които станаха свидетели на събитието Unvaulting от първия ред, или го пропуснахте? Какъвто и да е случаят, в следващите дни трябва да намерите безплатен планер във Вашият профил!

TOP