ЗАБРАВИЛИ СТЕ ДЕТАЙЛИТЕ НА ПРОФИЛА СИ?

РЕГИСТРАЦИЯ

Fortnite – Fortnite – The Wavebreaker Pack код за PC

6.00 

Акаунти зареждани с карта или пейпал не могат да се зареждат с този код. Ако във вашият акаунт някога е добавян метод за плащане тези кодове не стават за вас, моля не пускайте поръчка за тях! Най-лесно може да проверите като влезете на този линк https://www.epicgames.com/account/personal ако държавата е БЯЛА значи тези кодове са за Вас!

Купете този продукт сега и печелете 15 Бонус точки!
Код: FortniteStarterPack Категории: ,

Описание

Ако поръчвате код за зареждане на Starter Pack, 1000, 2800, 5000 и 13500 v-bucks имайте в предвид че тези кодове ги въвеждаме лично във вашите акаунти. За целта трябва да предоставите имейл и временна парола за вход на наш сътрудник. От съображения за сигурност молим да активирате email authentication на профила си, така винаги ще получавате известия на имейла си при евентуален неоторизиран опит за достъп до профила Ви. След като заплатите вашата поръчка, свържете се нас в страницата ни във фейсбу https://www.facebook.com/RiotPoints.bg/ и изпратете лично съобщение с данни за поръчката ви.

При покупка на Fortnite – The Wavebreaker Pack получавате гифт код който използвате в процеса на поръчка в играта.

1. Направете си акаунт в Epic Games или се логнете със вече съществуващ такъв тук.
2. От падащото меню в горният десен ъгъл изберете „Redeem Code“.
3. Въведете код и натиснете „Redeem“.

Fortnite – The Wavebreaker Pack съдържа:

– 600 V-Bucks
– Wavebreaker Outfit
– Dry Bag Back Bling
– Swell Striker Pickaxe

*V-Bucks е валута в играта, която може да бъде изразходвана както в режим Battle Royale PvP, така и в режим Save the World PvE. В Battle Royale можете да закупите нови елементи за персонализиране за вашия герой, планер или пикап. В пакетите Llama Pinata, които съдържат оръжия, капан и приспособления, както и нови герои и още! Забележка: Елементите не се прехвърлят между режима Battle Royale и кампанията Save the World

Допълнителна информация

Тегло 1 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

TOP