ЗАБРАВИЛИ СТЕ ДЕТАЙЛИТЕ НА ПРОФИЛА СИ?

РЕГИСТРАЦИЯ

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

40.00  17.00 

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege е първият тактически шутър, в който ще поемеш ролята на „оператор“ (operator) от небезизвестното звено за борба с тероризма Rainbow. Приготви се за много нововъведения, разнообразен геймплей, различни режими на игра, динамичен екшън и адреналин.

Купете този продукт сега и печелете 43 Бонус точки!
Код: RAINBOX6 Категории: , ,

Описание

 • Montagne – ветеран от националната жандармерия, Gilles Toure е огромен боец с нежно сърце. Той е непробивеаемата стена между твоя отбор и врага и е винаги готов да защити колегите си.
 • Twitch – Emmanuelle Pichon е технологичен експерт, с незаменимата склонност да използва всякакви джаджи, за да подпомогне отбора си. Тя започва всяка операция с малък дрон, който причинява електрически удар за пълно обезврежадне на врага.
 • Doc – на къде без лекар? Gustave Kateb е човекът, който прави света по – хубав за съотборниците си. Доборолец в Doctors Without Borders и медицински офицер, той притежава безценен полеви опит. Носи със себе си оръжие – Stiom Pistol – с което е в състояние да съживява повалени съотборници от разстояние.
 • Rook – Julien Nizan, човекът, който влиза в битка с всички нужни брони и предпазни средства. Той ще ги доставя на съотборниците си и ще подсилва защитата им.
 • Thermite – личността с това наименование е експертът по разрушение и унищожение. Няма стена, през която да не можете да минете, с негова помощ, разбира се.
 • Castle – който подсилва защитата и барикадите на отряда Rainbow.
 • Ash – разрушителната сила, чиито куршуми пробиват врати.
 • Pulse – човекът, който може да „разчита“ други хора. Умението му е незаменимо, когато става дума за преговори, а самият той е първият, който използва прототипа на сензора за сърцебиене в полеви условия.
 • Sledge – винаги на първа линия и винаги готов да пробие път за съотборниците си.
 • Mute – техничарът в компанията. Оборудван е с инструменти, с които ще попречи на врага да задейства дистанционните детонатори или да използва каквито и да е средства за комуникация.
 • Smoke – както подсказва и името му – разполага с муниции, заредени с химически газ, идеални за защитни маневри. Въпреки че самият той предпочита да е в центъра на напечената ситуация.
 • Thatcher – боецът, който знае, че човечеството не може да се опира само на технологията, притежателят на EMP гранати, чиито импулс блокира всякаква електроника на полето.

Можеш да играеш с операторите самостоятелно или в кооператив с до 5 играчи. И в двата случая ще се сблъскаш със силно развит изкуствен интелект, който реагира адекватно и акуратно. Всяко твое действие има правилното отражение в действията на съотборниците ти, дори когато са контролирани от компютър. Могат да залагат бомби, да проверяват локации, да се крията, да правят засади и да използват всички трикове, както в твоя защита, така и срещу теб, ако са ти противници.

 • Режим Terrohunt – отбор от 5-ма играчи трябва да обезвреди бомба в оперделен период от време. Всеки играч има своята важна роля, която изиграна добре, ще доведе до неиминуема победа.
 • Предизвикателства 5 в 5 – нападатели срещу защитници, терористи срещу контра – терористи. За разлика от повечето подобни игри, тук важна роля играе планирането. Преди всеки рунд, можеш да начертаеш тактиката си и да я координираш с приятели. Спасявай заложници, обезвреждай бомби, поваляй врага – прави всичко по различен начин, използвайки максимално околната среда. Пробвай директен подход, взривявайки централната врата, или се промъквай, докато комуникацията на противниците не работи – изборът е изцяло твой, можеш да го направиш преди началото на всеки мач, след като разгледаш картата на терена, както и самата локация от хеликоптер.
 • Терористите разполагат със своя торба с изненади – добре въоръжени, с хубави брони, могат да барикадират врати и прозорци, да поставят капани с експлозиви, незабелижими корди, които ще ти докарат само неприятности и ще строят стени, за да се предпазват от куршуми.
 • Можеш да разрушиш всяка стена, врата, прозорец, дори част от мебелировката. Взаимодействието с околната среда никога не е било по – пълно и възнаграждаващо.

Как да активирате играта си в uPlay

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

TOP